نحوه پرداخت شهریه نیمسال اول 95-94

تاریخ ثبت : ۳۰-۰۶-۹۵    موضوع : اخبار    امتیاز: 1 از 5  ( مجموع آرا : 1)
بازدید : ۲۲۱

جهت فعال شدن ترم وامکان انتخاب واحد، دانشجو ملزم به پرداخت مبلغ اولیه می باشد که این امکان از دو طریق زیر ممکن می باشد ضمنا جهت واریز شهریه داشتن کد شناسه الزامی است .

دانشجو می تواند مابقی شهریه را طی دوفقره چک تا قبل از حذف واضافه به واحد مالی تحویل دهد در غیر اینصورت پرتال دانشجو محدود می شود .

الف - جهت پرداخت نقدی دانشجو با داشتن کد شناسه ، باید به بانک ملت مراجعه نموده وبه شماره حساب 1639002030 طی فیش نقدی واریز نماید. (واريزي يك روز بعد از پرداخت در پرتال دانشجو نمايش داده ميشود )

ب - جهت واریز از طریق کارت دانشجو با داشتن کد شناسه به دستگاه ATM مراجعه کرده وبه شماره کارت 6104337909009191 انتقال می دهد .(واريزي يك روز بعد از پرداخت در پرتال دانشجو نمايش داده ميشود )

برای تسويه مابقی شهریه طي چك بايد دانشجو مابقی شهریه را حداکثرطی دو فقره چک بانکی به تاریخ 94/07/25 و 94/08/25 به واحد مالی تحویل دهد .

تاریخ تحویل چکها به مالی قبل از زمان حذف واضافه می باشد

پرینت مطلب